Camping Mindszent

Welkom bij Camping Mindszent

In de noordelijke uitlopers van het Mecsekgebergte ligt de camping in het dorp Mindszentgodisa. Het is ongeveer 30 minuten rijden naar de historische, mediterrane stad Pécs, waar veel musea, terrasjes en een dierentuin zijn. Verder vindt u in de omgeving o.a. nog het thermaalbad in Magyarhertelend (10min.) en de meren van Orfü (15 min). De heuvelachtige omgeving leent zich om mooie wandelingen te maken, fietsen is ook mogelijk, maar er is wel een goede conditie of elektrische ondersteuning voor nodig.

De camping biedt 8 kampeerplaatsen, een zwembad, twee terrassen, ruim en schoon sanitair, wifi. Speciaal voor uw trouwe viervoeter is er een mooie hondenspeelweide, ren en oppasservice.

Wij bieden:
Voor het ontbijt kunt u verse broodjes bestellen, regelmatig kunt u Hongaars eten of is er een borrel of bbq avond. Op de camping begint een wandelroute die door het dorp, de akkers en de bossen loopt. De koetstocht en wildpadtocht kunt u op de camping boeken. Camping-Mindszent is een SVR en ANWB camping.

Over mij:
In 2012 ben ik naar Hongarije vertrokken voor de rust , ruimte en een rustiger leven. Inmiddels is camping-Mindszent een mooie knusse camping geworden, waar steeds meer gasten hun vakantie komen beleven.

Ook u bent welkom vanaf 1 April t/m 15 Oktober

www.camping-mindszent.com

Camping-mindszent

adres: Petőfi utca 66,
7391 Mindszentgodisa
tel. 0036 7267 1502
website: www.camping-mindszent.com
email: hongarije@camping-mindszent.com
facebook: www.facebook.com/camping-mindszent