Camping Het Zwerversnest

Welkom bij camping Het Zwerversnest

SVR-Minicamping Het Zwerversnest is gelegen in het rustige doch levendige dorp Tapsony, in het commitaat Somogy. Het Balatonmeer is in een half uurtje met de auto te bereiken. Er zijn max. 10 ruime vrije plaatsen, die geschikt zijn voor camper, caravan, vouwwagen of tent.

Het terrein bestaat uit grasveld met daarop fruitbomen en struiken. Overal staan gezellige zitjes, die door de campinggasten gebruikt mogen worden. Zelfs is er een natuurlijke parasol onder de sparrebomen, waar de hele dag schaduw is. Vanaf deze plek kan heel ver weg gekeken worden en aan de achterkant van het veld is een poort om zo de vrije natuur in te lopen. De camping is diervriendelijk en honden mogen met de eigen honden spelen op een afgesloten terrein.

Zowel voor rust en ontspanning, als voor een aktieve vakantie zijn er mogelijkheden genoeg. Op en rond de camping zijn allerlei aktiviteiten mogelijk, die verzameld zijn in een map. Behalve wandel-, fiets- en autoroutes op eigen gelegenheid, zijn er excursies o.l.v. een privégids.

Speciale arrangementen zijn er inclusief een aantal excursies. Uitgebreide informatie daarover, staat op de website. Een tipje van de sluier: museumarrangement, natuurarrangement, enz. Uitsluitend voor de campinggasten is er in de verwarmde recreatieruimte een barretje ingericht, waar wat besteld kan worden. De prijslijst hangt op de deur. En indien er ́s-morgens besteld wordt, kan er tussen 6 en 8 uur een maaltijd gebruikt worden.

De menukaart hangt op de andere deur. Verder is er op het terrein een zwembad (135cm hoog), een grote vuurplaats (kampvuur, ketelkoken), er staat een badminton/volleybalnet, er is een jeu de boulesbaan en kinderspeelgoed voor kleuters. Voor alle aktiviteiten kan GRATIS gebruik worden gemaakt van alle materiaal, zoals mountainbikes, ballen, jeu de boules, shuttles, enz.

Op de website staat een verslag over de geschiedenis van Tapsony, dat vroeger een belangrijke plaats was in deze regio. Om niet alles te verklappen, zou ik zeggen, kijk naar de uitgebreide informatie op de website.

Iets over mijzelf:
In maart 2011 kwam ik hier met mijn man te wonen. In 2012 ontstond het idee om een camping te beginnen, omdat het terrein zich er zo goed voor leende. Helaas stierf mijn man eind 2012 en is er weinig op de camping gebeurd. Mijn hoofd stond er niet naar. Maar….. in het voorjaar van 2016 heb ik het weer opgepakt en ben veel reklame gaan maken, met goed resultaat. In 2017 was het al veel drukker geworden en ik probeer nu zoveel mogelijk verbeteringen door te voeren. U bent van harte welkom met of zonder huisdier(en).

Alle info op: www.hetzwerversnest.jouwweb.nl

Uw gastvrouw is Mylada Zwerver.

Camping Het Zwerversnest

Petőfi Sándor u. 61
8718 Tapsony
0031 6 587 133 17 of 0036 85/900 031
http://hetzwerversnest.jouwweb.nl/
piet.myladazwerver@gmail.com
https://www.facebook.com/camper.caravan.tent